Zoek in onze categorieën

Premies en subsidies
OPLEIDING OPEN OFFICE - opleiding brussel belgie

tarief : Neem contact met ons op

 

OFFERTE AANVRAAG - KLIK HIER

 

OPENOFFICE is zowel de naam van een vrije Bureau Suite, een gemeenschap van ontwikkelaars, en de Internet Site die het geheel van het project host. Het vermelde doel is als gemeenschap, de “creatie” van de internationale leader Suite kantoorautomatisering draaien op de voornaamste platforms, en de toegang leveren tot de functies en de gegevens via open componenten en API en een XML gegevens formaat.

Dit vrije kantoorpakket kan eveneens gedownload worden in Franse versie. Open Office is multi platform. (Bestaat voor Windows, Linux, Macintosh, Solaris en FreeBSD).

De kantoorautomatisering Suite wordt in verschillende modules verdeeld die kunnen interageren tussen elkaar en algemene gemeenschappelijke concepten delen:

  Opleiding Writer:

  Writer is een software die deel uitmaakt van OpenOffice Suite, dat u toelaat tekst bestanden te creëren. Deze software dient dus als tekstverwerking gebruikt te worden. Zeer krachtige software!

  - Opleiding Calc: -

  Calc is een software die deel uitmaakt van OpenOffice Suite, dat u toelaat een rekenblad te creëren, berekeningen, en nog vele andere mogelijkheden uit te voeren…

  Opleiding Impress:

  Impress is een software die deel uitmaakt van OpenOffice Suite, dat u toelaat om multimediapresentaties te creëren.

  De opleiding Base:

  Base is een software die deel uitmaakt van OpenOffice Suite, dat u toelaat, de relationele databases beheren.

  Betrokken publiek: Al de personen die wensen de producten OpenOffice te kennen